Η ομάδα της ακαδημίας στο ''Θουκυδίδειο''......

H oμάδα των Ιώνων κατέκτησε την δεύτερη θέση του τουρνουά,ύστερα από 22 αγωνιστικές στην κανονική περίοδο και 2 αγώνες play-off. Στην κανονική περίοδο συγκέντρωσε 53 βαθμούς.Πέτυχε 17 νίκες (η μία άνευ αγώνα με σκορ 3-0),ηττήθηκε 3 φορές (η μία ανευ αγώνα με σκορ 3-0), ενώ δύο φορές αναδείχθηκε ισόπαλη. Στην κανονική περίοδο τερμάτισε έχοντας την τρίτη καλύτερη επίθεση με 76 γκολ και την δεύτερη καλύτερη άμυνα με 18 γκολ. Τα γκολ της ομάδας σημείωσαν: Βλαχάκης (24), Κιττές (14), Σταυρακόπουλος (13), Τζανετής (8), Αγερίδης (5), Παπαλελούδης (4), Δημητρουλόπουλος (2), Τίκα (2), Ριζάς (1). Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους.

ΤΕΛΙΚΟΣ ''ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟΥ'':ΦΟΙΒΟΣ ΑΡΓ.-ΙΩΝΕΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ:3-0

H ομάδα των Ιώνων έχασε από τον Φοίβο Αργυρούπολης με σκορ 3-0. Στο μικρό τελικό η ομάδα του Κόσμου Β.Προαστείων νίκησε την ομάδα των Αγ.Αναργύρων με σκορ 3-2. Η τελική τετράδα του τουρνουά έχει ως εξής: 1)Φοίβος Αργ. 2)Ιωνες Π.Φαλήρου 3)Κόσμος Β.Προαστείων(ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει για το ήθος και τη συμπεριφρά των παιδιών και των γονιών της συγκεκριμένης ομάδας) 4)Αγ.Ανάργυροι.

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ "ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟΥ'': ΙΩΝΕΣ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ-ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ:3-0

Η ομάδα των Ιώνων νίκησε στον ημιτελικό την ομάδα των Αγ.Αναργύρων με σκορ 3-0 και προκρίθηκε στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.Τα γκόλ σημείωσαν οι:Κιττές(2),Αγερίδης. Στον άλλο ημιτελικό η ομάδα του Φοίβου Αργυρούπολης νίκησε 1-0 την ομάδα του Κόσμου Β.Προαστείων.